ROZVOJ LIDÍ V FMCG
- Školení jsou zaměřena na schopnost veškerého FMCG personálu budovat ZÁKAZNICKÝ ZÁŽITEK.
- Akcent klademe na individuální dodržování prodejních procesů, postavených na dovednostech emoční inteligence a skvělé komunikaci vůči zákazníkovi.
- Druhy komunikace – verbální, paraverbální, neverbální
- Krizové situace a řešení
- Předcházení krizovým situacím
- Sebemotivace
- Typologie zákazníků
- Spokojenostní fráze
Školení obsluhujících provádějící aktivní prodej
- Druhy komunikace
- Krizové situace a řešení
- Předcházení krizovým situacím
- Sebemotivace
- Typologie zákazníků
- Techniky aktivního prodeje
- Využití zbožíznalství v příprodeji
- Spokojenostní fráze
Školení obsluhujících – zaměřeno na prodejní dovednosti
- Nákupní chování
- Využití typologie zákazníků k příprodeji
- Techniky aktivního prodeje
- Metody nenátlakové nabídky
- Využití užitků při prodeji
- Trénink prodejních situací
- Motivační programy
Pro manažery a teamleadery – vícemodulové workshopy
- Leadership a situační management
- Talent management
- Typologoe podřízených
- Pozitivní leadership
- Prevence proti vyhoření
- a další na míru podniku
SPECIFICKÉ DOVEDNOSTI
- Vzdělávací principy FMCG rozšířené o specifické dovednosti jednotlivých pracovních pozic
- Důraz na příprodej, prevence krizových situací, práce s typologií zákazníků, servisní, cyklus
- FAST FOOD modul pro ČS nebo speciální školení pro pracovníky reklamací
Prodejní školení obsluhy čerpacích stanic (ČS)
- Druhy komunikace
- Krizové situace a řešení
- Předcházení krizovým situacím
- Sebemotivace
- Typologie zákazníků
- Techniky aktivního prodeje
- Využití zbožíznalství v příprodeji
- Spokojenostní fráze
Volitelný modul FAST FOOD pro ČS
- Hygiena prodeje (HACCP standardy)
- Servisní cyklus RETAIL
- Zákaznický zážitek
- Upselling
Školení pro pracovníky reklamací (obtížný zákazník)
- Můj temperament (Osobnostní typologie)
- Pyramida potřeba
- Jak se ze zákazníka stává „problémový“
- Jak komunikovat
- Asertivní chování
Školení pokladních
- Druhy komunikace – V, PV, NV
- Krizové situace a řešení
- Předcházení krizovým situacím
- Sebemotivace
- Typologie zákazníků
- Spokojenostní fráze
Školení obsluhujících provádějící aktivní prodej
- Druhy komunikace
- Krizové situace a řešení
- Předcházení krizovým situacím
- Sebemotivace
- Typologie zákazníků
- Techniky aktivního prodeje
- Využití zbožíznalství v příprodeji
- Spokojenostní fráze
Školení obsluhujících – zaměřeno na prodejní dovednosti
- Nákupní chování
- Využití typologie zákazníků k příprodeji
- Techniky aktivního prodeje
- Metody nenátlakové nabídky
- Využití užitků při prodeji
- Trénink prodejních situací
- Motivační programy
Pro manažery a teamleadery – vícemodulové workshopy
- Leadership a situační management
- Talent management
- Typologoe podřízených
- Pozitivní leadership
- Prevence proti vyhoření
- a další na míru podniku
PROČ DO TOHO JÍT S NÁMI?
✓ Jsme vzdělávací a konzultační agentura se specializací na HOSPITALITY a HORECA segment.
✓ Díky působení našich klientů i v OFF-TRADE segmentu trhu, disponujeme reálnou znalostí RETAIL prostředí.
✓ Na trhu působíme více 10 let, naši lektoři mají i více než 20 letou praxi.
✓ U klientů dosahujeme nadprůměrné zpětné vazby, kurzy a intervence je baví, získávají uchopitelné užitky, které reálně uplatňují.
✓ Ročně realizujeme v průměru 250 vzdělávacích eventů (tréninky, workshopy, konzultace).
✓ Za více jak 10 let aktivního působení na české scéně jsou naše vzdělávací programy vyladěné tak, aby lehce pochopitelné a 100 % použitelné v praxi.
✓ Umíme dlouhodobě udržet vysokou úroveň služeb pro naše klienty, jsme orientovaní v pravidlech práce pro mezinárodní korporace.
✓ Při designu našich programů spolupracujeme s dalšími subjekty (aktuálně např. Plzeňský Prazdroj, Makro, Novitim, Sportmind,…).
✓ WIN-WIN SPOLUPRÁCE je náš hlavní mód spolupráce = naše služby představují potřebné doplnění portfolia klientských služeb, které často objednavácí firma doposud sama nepokrývá.
Stačí nás kontaktovat
Napište nám na info@100PROgastro.cz
Zavolejte nám kdykoliv na číslo 736 675 454 nebo 605 262 978
