100PROgastro pf2017 Kategorie Tipy a zajímavostiOd Author: František Korál http://www.100progastro.cz Post navigationPředchozíPrevious post:GASTRO KAIZEN – DÍL 4. NEHÁZEJTE VAŠE PENÍZE DO ODPADKOVÉHO KOŠEDalšíNext post:GASTRO KAIZEN – DÍL 6. Jak využít svátků ke zvýšení Vašeho profituDalší novinkyGASTRO KAIZEN díl 37. Neplaťte zbytečně pokuty od hygieny! HACCP jednoduše!GASTRO KAIZEN díl 36. Jak (a proč vlastně) reagovat na internetové trolly?GASTRO KAIZEN díl 35. Jak čelit rychlému růstu cen surovin kuchyně dnešní doby!GASTRO KAIZEN díl 34. Konečně opravdový restaurační web s možností gastro e-shopu!GASTRO KAIZEN díl 33. Návod jak uřídit náklady a aktivně podporovat zisky ve Vaší restauraciGASTRO KAIZEN díl 32. Jak po covidu dostat tým vaší restaurace zpět do „normálu“?