Přes 10 let existence jsme zvýšili zisk u stovek restaurací a hotelů a naše kurzy pomohly více jak 6 000 lidem obsluhujícího personálu! Každý týden navštívíme něčí gastro podnik a vylepšíme profit se skvělou zpětnou vazbou napříč celou ČR a SK!

Více jak 6 000 proškolených účastníků

Školení probíhalo profesionálním a zároveň příjemným způsobem. Školitelé dokázali po celou dobu školeni, které trvalo cca 4 hodiny, zaujmout svým přednesem, odpověďmi a dotazy.

Kandelábr, Praha, Igor Nalepa, manažer

Zaměstnanci ocenili zajímavý neformální přístup vedeného školení.  Sympatický přístup a věrohodnost obsahu školení

Restaurace Formanka, Praha Smíchov, Aleš Drobil, majitel

Nejvíce se mi líbila odbornost školitelů. Školitele mohu doporučit zejména pro umění donutit člověka se zastavit a zamyslet sám nad s sebou.

Kolkovna Restaurants a.s., Michal Štepánek, gastro manager

Chtěla bych Vám jménem svým i našich zaměstnanců poděkovat za jeho kvalitu a atraktivnost.
Popravdě, ještě jsem nezažila, aby zaměstnanci po 4. hod. školení odcházeli nadšení:)
Děkuji Vám a srdečně zdravím,–

HOSPODA V LUCERNĚ, Praha, Kateřina Klučková, manažerka