kokoza
S radostí pomáháme lidem i organizacím kompostovat a pěstovat ve městě.
Mrkev, bylinky i vztahy.
Nabídka pro gastroprovozy
ve škole, školce, firmě, kavárně, čajovně, restauraci, …
Třídit bioodpad a kompostovat jde jednoduše a efektivně také ve velkém. Kompostuje se ve školách, firmách i restauracích, a to s pomocí jednoduchých i sofistikovanějších technologií, které si poradí dokonce s velkým množstvím gastroodpadu. Záleží především na tom, kolik slupek a dalších organických zbytků podnik generuje a jaké jsou možnosti umístění kompostérů. Řešení máme hned několik. Rádi vás s nimi seznámíme a společně vybereme to nejvhodnější pro vaší provozovnu.
Představíme vám uzavřený cyklus jídla.
Naučíme restaurace kompostovat.
Stačí mít restauraci a chtít začít.
NABÍZÍME VÁM OPRAVDU VYLADĚNÝ
RESTAURAČNÍ E-SHOP
VYUŽIJTE ŘEŠENÍ, KTERÉ ROZŠÍŘÍ VÁŠ GASTRO BUSINESS ZA HRANICE VAŠEHO PODNIKU
navštivte www.pubmenu.cz
ON-LINE NABÍDKA
VŠECHNY NAŠE KURZY Z KOMPLETNÍ NABÍDKY JSOU VÁM DOSTUPNÉ I ON-LINE.
Kurzy probíhají po domluvě každý den od 9:00 a od 15:00 na zveřejněné téma anebo dle požadavku účastníků.
Spouští se od zájmu již jednoho podniku!
Jediné, co potřebujte, je domluvit se na tel. 605 262 978, info@100progastro.cz
Nejvíce vhodné pro tento formát vzdělávání jsou všechny naše manažerské gastro kurzy, digitální gastro marketing a individuální expertní konzultace.
SERVISNÍ CYKLUS NOVĚ S QERKEM
Školení obsluhy pro restaurace vybavené aplikací QERKO
Vzhledem k množícím se dotazům majitelů provozoven, jak systém QERKO správně zakomponovat do servisního cyklu obsluhy, vznikl ve spolupráci s development oddělením Qerko tento uzpůsobený kurz.
Vyhnete se obavám, aby vám host „neutekl“, naučíte se Qerko nabídnout správnému typu hostů a dozvíte se, v jaké části servisního cyklu Qerko zvyšuje spokojenost hostů anebo spropitné personálu.
Qerko vám získá drahocenný čas navíc a spokojenější hosty
Chytré placení i objednávání bez čekání. Ať už na zahrádce s pár stolky na chodníku nebo uvnitř v restauraci, Qerko má řešení pro všechny.
→ Kurz můžete absolvovat jako veřejný, nejčastěji ve školících prostorách v Praze, kdy termín kurzu bude oznámen ihned po naplnění kurzu účastníky.
→ Anebo jako individuální kurz přímo u Vás v podniku, jen pro Váš personál a dle Vašeho požadovaného termínu.
→ Pro jakékoliv dotazy na průběh, cenu a další pište na info@100PROgastro.cz nebo kdykoliv volejte na mobil 605 262 978.
Kompletní nabídka v rozcestníku Naše služby
MANTRA ÚSPĚŠNÉ RESTAURACE PODLE 100PROGASTRO
Vzbuzovat u hostů TOUHU být součástí vybrané skupiny, která zná a užívá si produkty a zážitky z návštěvy restaurace.
Být SOUČÁSTÍ KOMUNITY, hostů i zaměstnanců restaurace, která zná její historii a těší se na další rozvoj restaurace jako takové.
Mít RITUÁL, důvody ho mít, uvěřitelný jak pro hosty, tak pro jejich známé, navštěvovat znovu a znovu tuto restauraci.
Poskytovat hostům STATUS ve společnosti tím, že navštěvují a vyžívají restauraci včetně SOCIÁLNÍHO postavení z toho plynoucí.
PROČ VYUŽÍT ON-LINE ŠKOLENÍ?
- Je to z pohodlí vašeho domova, v bezpečí před koronavirem
- Skupina účastníků bude navzájem propojená, tzn. všichni se navzájem vidí i slyší, vznikají moderované diskuze jako na skutečném kurzu
- Lektor zároveň na obrazovce promítá připravenou prezentaci, která je nosným obsahem školení
- Nepotřebujete žádné zvláštní IT dovednosti, není třeba nic instalovat, přijde vám do e-mailu odkaz, přes který se přihlásíte do virtuální učebny
- Potřebujete pouze spolehlivé připojení Wi-Fi, váš počítač s webovou kamerou, reproduktorem a mikrofonem – standartní vybavení každého notebooku
- (Pokud máte sluchátka anebo přímo headset, bude to pro vás ještě pohodlnější)
- A kdyby vám přesto něco s přihlášením nešlo, zavolejte na číslo 736 675 454 nebo 605 262 978
Jak to probíhá?
- Ve zvolený den a přesný čas se přes odkaz z vašeho e-mailu přihlásíte to otevřené virtuální třídy, na kterou jste si potvrdili účast
- POŠLETE NÁM PROTO VČAS NA KAŽDÉHO ÚČASTNÍKA z vaší provozovny jeho E-MAIL, na který dostanete přístupový odkaz – každý účastník i ze stejného podniku tak může být přihlášen samostatně ze svého domova od svého počítače (doporučujeme)
- Po zaplacení zálohové faktury nebo alespoň přes zaslaný výpis z účtu o proběhlé bank. transakci dostanete přístupový odkaz
- Před přihlášením jen zkontrolujte, že máte puštěný zvuk a webovou kameru vašeho počítače/notebooku
- Kurz probíhá 3 až 4,5 hodiny, vyhraďte si prosím na tento čas místo a prostor, kde vás nikdo nebude rušit
Kdy kurzy probíhají, na kdy se lze přihlásit?
- Termín se potvrdí dle zájmu účastníků anebo nám prosím sami navrhněte, kdy se to nejvíce hodí
- V případě, že bude před vaší odpovědí termín již zaplněn rychlejšímu účastníky, nabídneme vám jiný
Kolik to stojí?
- Cena jednoho 3 až 4,5 hod. školení/konzultace pro 1 provozovatele s jeho týmem (do počtu 12 lidí) je od 3 000,- do 12 400,- Kč bez DPH (záleží na tématu i počtu přihlášených)
- V případě více provozovatelů přihlášených na 1 kurz se stejným tématem se cena stejnoměrně rozpočítá mezi přihlášené provozovatele – o přesné ceně se dozvíte 3 dni před kurzem
- TIP: Zorganizujte proto i své známé z oboru a o náklady na kurz se podělte
- Některé online webináře jsou zcela ZDARMA, sledujte naši nabídku
- V jiném případě je cena dle individuální domluvy, ozvěte se nám
- Pro více informací nám stačí ihned zavolat 605 262 978 anebo napsat na info@100progastro.cz, kde domluvíme vše potřebné
Za tým lektorů 100PROgastro se těšíme na váš výběr termínů a témat.
Uvidíme se na kurzu!